[Hiba száma: 0x8DDD0001]
A sikertelenül telepített frissítések megjelenítése Csak akkor tud továbblépni, ha felveszi ezt a webhelyet az Internet Explorerben a megbízható helyek közé.

A webhely csak akkor tudja eldönteni, hogy milyen frissítések szükségesek a számítógépre, és csak akkor tudja megjeleníteni őket, ha Ön módosítja a biztonsági beállításokat úgy, hogy engedélyezve legyenek az AxctiveX-vezérlők és az Active Scripting. Ezt úgy lehet a biztonsági beállítások nyújtotta védelem csökkentése nélkül elérni, hogy megbízhatónak minősíti ezt a webhelyet. Így a biztonsági beállítások továbbra is megakadályozzák az egyéb helyekről származó, esetleg kártékony ActiveX-vezérlők és parancsfájlok működését, de a frissítések letölthetővé válnak.

A webhely felvétele a megbízható helyek listájára:

 1. Kattintson az Internet Explorer Eszközök menüjére, majd az Internetbeállítások parancsra.
 2. Kattintson a Biztonság fülre, majd a Megbízható helyek ikonra.
 3. Kattintson a Helyek gombra, majd másolja be a következő webhelyek címét a Webhely hozzáadása a zónához mezőbe. Egyenként kell hozzáadni a címeket, így minden cím másolása után a Hozzáadás gombra kell kattintani. Megjegyzendő, hogy a "Kiszolgáló-ellenőrzés (https) megkövetelése az egész zónában" jelölőnégyzetből esetleg törölnie kell majd a jelet.
  • http://update.microsoft.com
  • https://update.microsoft.com
  • http://*.update.microsoft.com
  • https://*.update.microsoft.com
  • http://download.windowsupdate.com

Megjegyzés: Azért szerepel itt többféle cím és a címekben csillagok, hogy a számítógép mindig használni tudja a webhelyet, függetlenül attól, hogy Ön milyen módszerrel éri el a helyet a számítógépről vagy a webről.