[Foutnummer: 0x8DDD0001]
Kijken welke updates niet zijn geïnstalleerd Als u wilt verdergaan, moet u deze website eerst toevoegen aan de vertrouwde websites in Internet Explorer.

De site kan niet bepalen welke updates van toepassing zijn op uw computer of kan deze updates niet weergeven, tenzij u de beveiligingsinstellingen wijzigt, zodat ActiveX-besturingselementen en het actief uitvoeren van scripts zijn toegestaan. De beste manier om dit te doen zonder de beveiligingsinstellingen te verlagen is deze site in te stellen als een vertrouwde website. De beveiligingsinstellingen blijven dan mogelijk schadelijke ActiveX-besturingselementen en scripts van andere sites blokkeren, maar u kunt wel updates downloaden.

Voer de volgende stappen uit om deze site in te stellen als een vertrouwde website:

 1. Klik in Internet Explorer op Extra en klik op Internetopties.
 2. Klik op het pictogram Vertrouwde websites op het tabblad Beveiliging.
 3. Klik op Websites. Kopieer de onderstaande webadressen en plak deze in het vak Deze website aan de zone toevoegen. U kunt slechts één adres tegelijk toevoegen en u moet na elk adres op Toevoegen klikken. Houd er rekening mee dat u het selectievakje Serververificatie (https:) voor alle websites in deze zone verplicht mogelijk moet uitschakelen.
  • http://update.microsoft.com
  • https://update.microsoft.com
  • http://*.update.microsoft.com
  • https://*.update.microsoft.com
  • http://download.windowsupdate.com

Opmerking: de sterretjes en de verschillende adressen zorgen ervoor dat uw computer met de site kan werken, ongeacht de wijze waarop u de site opent vanaf uw computer of het web.