[Feilnummer: 0x8DDD0001]
Se hvilke oppdateringer som ikke ble installert Du må legge til dette webområdet i listen over klarerte områder i Internet Explorer før du kan fortsette.

Området kan ikke avgjøre hvilke oppdateringer som gjelder for datamaskinen, eller vise de oppdateringene, med mindre du endrer sikkerhetsinnstillingene slik at de tillater ActiveX-kontroller og aktiv skripting. Den beste måten å gjøre dette på uten å senke sikkerhetsnivået, er å gjøre dette området til et klarert webområde. Sikkerhetsinnstillingene vil fortsatt blokkere potensielt skadelige ActiveX-kontroller og skripting fra andre områder, men du vil kunne hente oppdateringer.

Slik gjør du dette området til et klarert webområde:

 1. Klikk Verktøy og deretter Alternativer for Internett i Internet Explorer.
 2. Klikk ikonet Klarerte områder i kategorien Sikkerhet.
 3. Klikk Områder, og kopier og lim inn disse webområdeadressene under Legg til dette webområdet i sonen. Du kan bare legge til én adresse om gangen, og du må klikke Legg til etter hver adresse. Merk at du kan bli nødt til å oppheve avmerkingen for "Krev servergodkjenning (https:) for alle områder i denne sonen."
  • http://update.microsoft.com
  • https://update.microsoft.com
  • http://*.update.microsoft.com
  • https://*.update.microsoft.com
  • http://download.windowsupdate.com

Obs! Stjernene og de ulike adressene gjør det mulig for datamaskinen å fungere med området, uansett hvordan du prøver å få tilgang til det fra datamaskinen eller weben.