[Fejlnummer: 0x8DDD0001]
Se, hvilke opdateringer det ikke lykkedes at installere Hvis du vil fortsætte, skal du først føje webstedet til listen over websteder, du har tillid til, i Internet Explorer.

Webstedet kan ikke fastslå, hvilke opdateringer der passer til computeren, eller vise disse opdateringer, medmindre du ændrer sikkerhedsindstillingerne, så ActiveX-objekter og active scripting tillades. Den bedste måde at gøre dette på uden at forringe sikkerhedsindstillingerne er at angive, at der er tillid til webstedet. Sikkerhedsindstillingerne fortsætter med at blokere potentielt skadelige ActiveX-objekter og scripting fra andre websteder, men du kan hente opdateringer.

Sådan angiver du, at der er tillid til et websted:

 1. Klik på Funktioner, og klik derefter på Internetindstillinger i Internet Explorer.
 2. Klik på fanen Sikkerhed, klik på ikonet Websteder, du har tillid til.
 3. Klik på Websteder, og kopier og sæt disse websteder ind under Føj dette websted til zonen.
  Du kan kun føje en adresse til ad gangen, og du skal klikke på Tilføj efter hver adresse. Du skal muligvis fjerne markeringen af 'Kræv servergodkendelse (https:) for alle websteder i denne zone'.
  • http://update.microsoft.com
  • https://update.microsoft.com
  • http://*.update.microsoft.com
  • https://*.update.microsoft.com
  • http://download.windowsupdate.com

Bemærk! Stjernerne og de forskellige adresser giver computeren mulighed for at fungere sammen med webstedet, uanset hvordan du forsøger at få adgang til det fra computeren eller internettet.